Owatrol

 • NET-TROL – Trärengöring
  net-trol

  NET-TROL rengör och återställer träets kulör. Avlägsnar missfärgningar orsakade av väder, mögel, rost, föroreningar m.m. Föryngrar blekt plast. Tar bort missfärgningar och mögelfläckar på sten och betong. Biologiskt nedbrytbart, innehåller ej lösningsmedel. Neutraliserar ytan efter behandling med TREPREP och DILUNETT.

  Produktblad PDF-Fil

  Säkerhetsblad PDF-Fil

 • TREPREP – Träförnyare
  treprep

  TREPREP ger en effektiv borttagning av gammal olja, fläckar och beläggningar på alla typer av träslag. Rengör på djupet och ger tillbaka det ursprungliga utseendet. Tropiska träslag blir mörkare vid användning av TREPREP, men kommer att få tillbaka sin naturliga färg genom efterbehandling med NET-TROL trärengöring.

  Produktblad PDF-Fil

  Säkerhetsblad PDF-Fil

 • DILUNETT – Färgborttagare
  dilunett

  Lösningsmedelsfri färgborttagare.

  DILUNETT tar bort upp till 8 skikt av färg, fernissa, olja och nedsmutsningar i en behandling. Förblir aktiv under lång tid tack vare att den inte avdunstar. Idealisk för stora ytor och områden som är svåra att komma åt. Inga giftiga ångor. Kan dock inte användas till två-komponentfärger eller på aluminium.

  Produktblad PDF-Fil

  Säkerhetsblad PDF-Fil

 • OLJA D1 – Silkesmatt
  d1

  OLJA D1 är en olja för alla typer av trä.

  Ger en silkesmatt yta, stabiliserar och skyddar på djupet. OLJA D1 tränger upp till 7 gånger längre in i träet än vatten. För användning inom- och utomhus, över och under vattenlinjen på båtar. Enkelt underhåll, varken slipning eller skrapning behövs.

  Produktblad PDF-Fil

  Säkerhetsblad PDF-Fil

 • OLJA D2 – Högblank finish
  d2

  OLJA D2 är en slitstark olja som stryks ovanpå OLJA D1 för att ge en hög glans. Ger en hård och tålig yta som är enkel att underhålla. Till skillnad mot fernissor så blåsar sig, eller flagar inte OLJA D2. För användning både inom- och utomhus. För alla områden ovanför vattenlinjen på båtar.

  Produktblad PDF-Fil

  Säkerhetsblad PDF-Fil

 • TEAKOLJA – Penetrerande

  teakolja
  TEAKOLJA – Penetrerande olja, för en silkesmatt yta.

  Ger nytt liv till teak/hardwood och andra exotiska träslag. Ger en gyllene lyster och en silkesmatt yta. Tränger djupt in i träet och ger ett långvarigt skydd som inte kommer att flaga. För användning inom- och utomhus. För alla områden ovanför vattenlinjen på båtar.

  Produktblad PDF-Fil
  Säkerhetsblad PDF-Fil

 • ÄDELOLJA – Högblank finish
  adelolja

  ÄDELOLJA är en lätt pigmenterad olja som ger en hög glans och en gyllene lyster för alla typer av ädelträ. Lämplig för ytor som är utsatta för hårt slitage. Bör främst mättas med OLJA D1 för att uppnå bästa möjliga resultat. För inom- och utomhusbruk och alla detaljer ovanför vattenlinjen på båtar.

  Produktblad PDF-Fil
  Säkerhetsblad PDF-Fil

 • TEXTROL TRÄOLJA – Terassolja
  textrol

  TEXTROL träolja är en penetrerande olja med UV-skydd för mjuka/tryckimpregnerade, exotiska och hårda träslag. Speciellt lämplig för lärk, ceder och ek. Skyddar och isolerar på djupet och ger en silkesmatt finish. Oljan förbättrar den naturliga färgen och dess lyster. Finns i färgerna: transparent, gyllene ek och rustik ek.

  Produktblad PDF-Fil
  Säkerhetsblad PDF-Fil

 • OLEOFLOOR – Vattenbaserad olja
  oleofloor

  OLEOFLOOR är en vattenbaserad, matt, färglös olja. Är berikad med vegetabilisk olja, vilket gör den miljövänlig. Ger en matt naturlig lyster som ej gulnar och är mycket slitstark. Mycket god resistens mot vatten och kemikalier. För alla typer av träslag inomhus.

  Produktblad PDF-Fil
  Säkerhetsblad PDF-Fil

 • OWATROL OLJA – 3 funktioner
  owatrol_olja

  OWATROL OLJA- 1 produkt, 3 funktioner

  Rostskyddsmedel för metaller: Penetrerar snabbt in i de allra minsta och djupaste porer, tränger undan fukt och formar ett vattentätt skikt som skyddar mot rost. Kan även läggas direkt på rost. Färgtillsats för oljebaserade färger och fernissor: Förbättrar vidhäftning och utflytning, minskar risken av penselränder och förbättrar täckförmågan. Primer: Förbättrar vidhäftning, för alla material.

  Produktblad PDF-Fil
  Säkerhetsblad PDF-Fil

 • C.I.P. – Rostskyddande primer
  cip

  OWATROL C.I.P. – rostskyddande primer.

  OWATROL C.I.P. tränger djupt in i rostiga ytor. För både inom- och utomhusbruk. Driver ut både syre och fukt. Ger en utmärkt vidhäftning på rent, blankt stål. Hög kemikaliebeständighet och bra resistens mot väder och vind. Tål 175 grader c.

  Produktblad PDF-Fil
  Säkerhetsblad PDF-Fil

 • ALUMINIUM – Elastisk, blank aluminiumfärg
  aluminium

  ALUMINIUM är en rostskyddsfärg som är pigmenterad med aluminium.

  Rostskyddande, elastisk och blank aluminiumfärg. Tål upp till 175 grader. Tränger djupt in i järn, stål, aluminium och trä. Ger en vattentät, elastisk och jämn yta med mycket bra vidhäftningsförmåga. Väderbeständig.

  Produktblad PDF-Fil
  Säkerhetsblad PDF-Fil

 • POLYTROL – Färgförnyare
  polytrol

  POLYTROL penetrerar djupt, utan att skapa någon hinna på ytan. Ger omedelbar klarhet och glans tillbaka till blekta ytor och har en lång hållbarhet. Förnyar gelcoat, plast, sten, marmor, kakel, skiffer m.m. Ger tillbaka glans till aluminium, krom, brons, färg och lack m.m. Innehåller inte silikon.

  Produktblad PDF-Fil
  Säkerhetsblad PDF-Fil

 • TRANSYL – Universalspray
  transyl

  TRANSYL är en universalspray som är djupt penetrerande, självspridande och flyktkraftig. Bildar en skyddsfilm mellan ihopsatta delar. Innehåller inga frätande syror eller silikon. Driver bort fukt ur elektriska system.

  Produktblad PDF-Fil
  Säkerhetsblad PDF-Fil